CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 d’abril del 2019

Ballesteros visita el Barri del Port per fer la foto del nou equip

Ballesteros i els seus fitxatges a PL.Infants. Foto: @pfballesteros

Si aquest dimecres la Plaça dels Infants era escenari de la roda de premsa de presentació del 'Batec de la Part Baixa' per part de la Cup (veure), aquest dijous tarda la mateixa plaça del Barri del Port ha acollit la convocatòria de mitjans d'un altre partit, en aquest cas el del mateix alcalde Ballesteros per presentar i fer la foto amb els 9 membres independents de la llista del PSC a les eleccions Municipals del mes de maig a la ciutat.


L'alcalde hauria declinat trobar-se amb el veïnat


Alguns veïns no han tardat a reaccionar i assenyalar que "ara s'explica la neteja a fons aquest matí poc habitual" o que "per escoltar al veïnat no ve però sí per fer-se la foto de torn". En aquest sentit, la presidenta de l'AVV. del Port, Mari Carmen Puig, indica que en cap cas els integrants han aprofitat la visita al barri per apropar-se a l'associació ni avisar, i que li sobta donat que "havia declinat venir a l'associació a fer una trobada oberta amb el veïnat com la resta dels partits abans de les eleccions per no considerar-ho oportú". No obstant, cal recordar que el batlle sí va trobar-se en dues ocasions de forma privada amb Puig per parlar sobre el barri, les reivindicacions veïnals i previsions a realitzar.

Es desconeix perquè o amb quin motiu Ballesteros ha escollit aquesta plaça, aquest barri, quan cap dels membres presentats hi formen part. Entre els membres independents de la llista socialista hi estaven els fitxatxes mediàtics Berni Àlvarez, entrenador del CBT, i la fins ara presidenta de la Federació de Veïns, Cristina Berrio, a més de Montserrat Domíguez, l’actual directora de l’Escola de Flamenc de Sant Pere i Sant Pau, Manuel Felip Carvallo, persona vinculada als serveis públics de neteja de la ciutat i sindicalista, Naglae Sah El Kaya, de l’àmbit de la cultura i de l’educació, Rafa Pallero, professional de la psicologia i membre de l’equip de l’ONCE, i Josep Maria Buqueras, difusor del patrimoni cultural de Tarragona.