CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 d’agost del 2019

El nou Ajuntament de Tarragona comença a sancionar per llençar brossa i residus fora dels contenidors

Els contenidors del carrer Rebolledo, punt negre al Barri del Port

Davant la percepció de ciutat bruta i els problemes d'incivisme per molts usuaris que llencen brossa on no toca com és el cas de mobles i voluminosos, i amb un increment aquest estiu, el nou equip de govern ha començat a imposar sancions.

Aquest dijous el Diari de Tarragona ha publicat que concretament l'Ajuntament de Tarragona ha interposat 20 multes en 10 dies per aquesta problemàtica, tant a establiments com a particulars, a banda d'incrementar el servei de recollida.

Contenidors de plàstic desbordats el cap de setmana al Barri del Port


No obstant, el passat cap de setmana diversos contenidors del Barri del Port es mostraven desbordats, concretament els de plàstic per falta de recollida. Un fet que es denunciava des d'aquest blog (veure), en veu de veïns i usuaris via xarxes, obtenint resposta per part del conseller de Neteja, Jordi Fortuny, qui poc després notificava com a solventada la situació.

Segons el rotatiu, s'ha passat de quatre equips de recollida de residus incontrolats i repàs de contenidors durant cinc dies a la setmana a sis equips per jornada i durant sis dies a la setmana, i s'ha dut a terme una campanya informativa prèvia.

Segons la conselleria, la tasca i el control es fa amb agents de paisà tant de dia com de nit a fins a 200 punts amb residus freqüents tant del centre, barris i polígons.

Saps que cal fer, com i quan llençar andròmines, voluminosos i mobles? (llegeix-lo aquí)