CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 d’agost del 2019

La CUP aposta per crear un punt d'informació turística a la Part Baixa

La Plaça dels Carros seria el lloc ideal per ubicar el punt turístic al barri.

La CUP de Tarragona vol potenciar un punt d'informació turística a la Part Baixa de la ciutat que serviria als visitants, que arriben a Tarragona en tren on en creuers, per poder rebre informació i orientar-se respecte què poden visitar a la ciutat i al propi Barri del Port, que té un gran ventall de patrimoni i interès turístic, sovint desconegut (el pots conèixer en aquest apartat del blog). 

En aquest sentit els anticapitalistes defensen que la Part Baixa és un dels punts d'accés a la ciutat més potents, però on, al mateix temps, "hi ha un gran dèficit d'informació a aquests visitants nouvinguts".

Segons els cupaires, un punt d'informació turística a aquesta zona serviria, no només per orientar els turistes quan arriben a Tarragona, sinó també "per promoure i donar a conèixer els atractius de la Part Baixa, tals com el Teatre romà, el Serrallo, l'antiga fàbrica de la Chartreuse, la platja del Miracle i el Moll de Costa, entre d'altres, així com tots els museus que allí s'hi troben". La CUP considera que aquesta seria una molt bona manera de revitalitzar aquesta zona de la ciutat.

Des del Barri del Port, es percep amb bons ulls aquesta iniciativa com també tantes d'altres que en campanya s'han anat proposant, tot i que el desig real és que les paraules esdevinguin realitats. En aquest sentit tot i romandre a la espera i donar marge d'actuació al nou govern, amb qui l'AVV del Port encara no ha establert cap trobada, s'espera amb impaciència que es comencin a notar canvis i comencin a produir-se actuacions i projectes al barri per a la seva necessària i reivindicada millora.