CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 d’agost del 2019

Detinguts dos joves per robatoris a vehicles i embarcacions al Port de Tarragona

Vidres trencats aquest matí al carrer Smith.

La Policia Portuària de Tarragona ha detingut a dos joves de 18 i 19 anys que presumptament han causat destrosses en cotxes aparcats prop de l'edifici de la Autoritat Portuària de Tarragona (APT) durant la matinada del dimarts, publica el Diari de Tarragona.

Segons el rotatiu, els presumptes delinqüents, haurien robat a l'interior de 6 cotxes trencant les finestres dels vehicles, entre les dues i les quatre de la matinada i haurien intentat sostreure sense èxit dos dels cotxes.

La Policia Portuària ha procedit a analitzar les imatges de les càmeres de seguretat on s'havien enregistrat els fets i també ha constatat que diversos dels objectes robats estaven ocults entre les roques que delimiten l'aparcament on a les 15.15 hores d'aquesta tarda de dimarts, els joves han tornat a recollir els objectes, moment en que han estat detinguts gràcies a l'operatiu muntat.

Els presumptes delinqüents també haurien forçat diversos vaixells del Port Esportiu, situat a escassos metres de l'aparcament de la APT forçant les portes o escotilles de les embarcacions, robant objectes i aparells electrònics o de navegació.

D'altra banda, el Barri del Port ha despertat amb nous episodis de trencament de finestres i robatori a vehicles al carrer Smith en el tram proper a la Plaça dels Infants. Segons un informe publicat pel mateix Diari, cada dia es produeixen 12 robatoris d'aquestes característiques a Tarragona.