CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 d’agost del 2019

L'Ajuntament indica que treballa per solventar el problema d'inundacions del Barri del Port afectat novament aquesta nit

La inundació d'aquesta nit. Foto: @dreamixp

La forta tempesta d'aquesta nit ha deixat forts aiguats a tot el territori i novament afectacions al Barri del Port on un cop més s'ha inundat el carrer Smith i Castaños desbordant el clavegueram i expulsant aigües fecals a la via pública i els conseqüents mals olors que suposa.

Aquest matí l'indret apareixia amb grans restes de fems i fang a voreres i calçada, motiu pel qual els serveis de neteja hi han estat treballant. Així no obstant els portals del veïnat i els aparcaments s'han tornat a veure afectats amb un problema històric i un dels principals reclams de les reivindicacions veïnals #PerUnBarriDigne que fins i tot va arribar al Síndic de Greuges.



Les queixes s'han fet evidents també a les xarxes socials donat que encara hi ha pendent la renovació del clavegueram i el vell col·lector per evitar la problemàtica, compromís que ja havia anunciat l'Ajuntament (veure). En aquest sentit, Jordi Fortuny, actual conseller de neteja, i un dels membres d'ERC que més va mostrar interès per la seva solució des de l'oposició, s'ha pronunciat ara que forma part del nou equip de govern indicant que "Estem treballant per solucionar aquestes inundacions. Ho tenim present i no tardarem a explicar les accions a fer".


Tanmateix diversos usuaris han penjat també a xarxes fotos de diverses rates i de mida considerable, mortes a la platja petita prèvia al Miracle on sovint amb grans pluges s'aboca afluència del clavegueram en la sortida al mar.