CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 d’agost del 2019

La bruticia de la Plaça dels Infants segueix generant queixes veïnals

Excrements al parc infantil de Pl.Infants. Foto cedida

El parc infantil de la Plaça dels Infants segueix generant queixes veïnals per falta de neteja, tot i que també a la resta de plaça.

Fa tres anys que l'Ajuntament va habilitar aquest espai a l'antiga pista de bàsquet de la Plaça dels Infants i actualment és l'únic espai de joc infantil al barri d'aquestes característiques sense comptar els pocs gronxadors de la plaça dels Carros.

Tot i així, els pares i mares que porten als seus fills a jugar a aquest indret critiquen la "insalubritat" que suposa pels infants la freqüent presència d'excrements d'ocells, coloms morts i de tant en tant rates o paneroles. "No pot ser que els nostres fills juguin amb aquests concidions" indiquen. Consideren que "la neteja del parc hauria de ser més freqüent" així com adoptar altres mesures i alternatives com "col·locar pèrgoles que podrien evitar els excrements al subsol de l'espai i a la vegada generar ombra". Val a dir, que d'altres veïns en canvi asseguren una mala praxi i incivisme per part dels propis usuaris de l'espai. "Hi ha pares que ocupen i s'apoderen dels bancs de l'espai i llencen les closques de les pipes que mengen i ull amb dir-los alguna cosa així com cridar l'atenció a l'actitud d'algun dels fills que et megen" lamenten. 

Pel que fa a la plaça, tot i que havia de ser remodelada totalment per l'Ajuntament, la creació del parc infantil va ser la única novetat que finalment es va dur a terme pel consistori. Per aquest motiu durant la recepció de propostes per als pressupostos participatius, fa cinc mesos, una de les aportacions més votades i acceptades va ser l'adequació i dignificació d'aquesta plaça, una assignatura pendent que queda ara en mans del nou govern.