CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 d’agost del 2019

El Barri del Port al videoclip 'Millor em quedo aquí' del cantautor tarragoní Albert Jordà

El carrer Apodaca al videoclip d'Albert Jordà

El carrer Apodaca i l'Estació de Tren, són els dos indrets del Barri del Port que apareixen al videoclip 'Millor em quedo aquí' del disc 'Cançons visibles' del cantauror tarragoní Albert Jordà, enregistrat a Tarragona i carregat d'indrets i racons de la ciutat.

Músic i compositor tarragoní, va iniciar la seva trajectòria musical ben aviat, primer com teclista en diversos grups del Camp de Tarragona i més tard en solitari composant les seves pròpies cançons gravant dues maquetes: “Natural” (K7 autoeditat, 1996) i “Photogènic” (CD autoeditat, 1998). Però va ser l’any 2000 en què de la mà del grup PAPA:NOES, va entrar de ple a formar part del panorama musical català guanyant el VI Concurs de Maquetes de la revista Enderrock.

'Cançons visibles' és el 3r disc en solitari de Jordà, que surt a la llum l'abril de 2014 com una continuació a l’anterior, consolidant un so ferm i transparent. Aquest 2019 es compleixen 10 anys del seu primer disc 'Mal temps sobre la mar' del 2009. Aquest mes d'agost ha acabat d'enllestir el proper i nou disc previst pel mes de novembre.