CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 d’agost del 2019

Diversos parquímetres fora de servei al Barri del Port

Un dels parquímetres fora de servei. Foto: Blog Barri del Port

El veïnat del Barri del Port s'haurà adonat a l'hora de pagar el seu estacionament, que alguns dels parquímetres del barri estan inutilitzats fa temps amb un cartell informatiu enplaçant al pagament mitjançant els diversos aplicatius mòbils disponibles o bé acudir a un altre parquímetre proper.

I es que l'empresa d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) està substituint el sistema de pagament amb targeta dels parquímetres de les zones d’aparcament regulat, per tal d’adaptar-se al protocol europeu sobre seguretat en transaccions amb targetes de crèdit, que serà obligatori a partir de gener del 2020. Per aquest motiu, alguns parquímetres, no tan sols del barri sinó també a resta de la ciutat, no estan en funcionament i es troben coberts per una xapa metàl·lica.

La previsió és acabar aquestes tasques abans d'acabar l'any tot i que el mes d'agost i les vacances estan fent retardar aquesta substitució per fases, on en aquesta primera s'han anul·lat una vintena dels 310 parquímetres totals que té la ciutat.

Problema d'aparcament

Igualment l'estacionament al Barri del Port fa temps que és escàs i complicat sobretot en certes hores i dies, especialment entre setmana, i s'ha vist agreujat des que es va eliminar l'aparcament dissuasiu de zona taronja de la Tabacalera i estacionament al Passeig Marítim. En aquest sentit, aquest estiu el barri és opció per deixar el vehicle per molts usuaris de la Platja petita i del Miracle, perjudicant al veïnat.