CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de novembre del 2019

S'organitza per al 21 de desembre una Gala de Nadal 2019 del Barri del Port oberta a la participació


El Blog del Barri del Port / Barri del Port TV organitza junt a l'AVV del Port, i tothom qui vulgui implicar-se, una especial Gala de Nadal 2019 del Barri del Port per al dissabte 21 de desembre.

Amb l'objectiu d'oferir una variada i atractiva programació per al veïnat i ciutadania en general, la proposta arriba oberta a tots els veïns, entitats, associacions i establiments que vulguin sumar-se de forma altruista, ja sigui amb una col·laboració econòmica o bé amb la participació mitjançant idees i propostes a canvi de la promoció, mencions i difussió que se'n farà de l'esdeveniment que també s'enregistrarà en vídeo.

En funció de la participació es configurarà l'horari i la programació en un espai comú, el magatzem festiu i social del carrer Sant Miquel,19, on s'espera poder comptar amb actuacions de ball i música, tallers, photocall, entrevistes, monòlegs, màgia, pintacares, la presència del pare noël, els patges reials i els mags d'orient, el cagatió, espai per a la donació d'aliments, roba i joguines per als més necessitats, etc. i els guayadors del Concurs d'Aparadors de Nadal 2019, entre altres.

Per aquest motiu tothom qui vulgui anunciar-se, col·laborar, participar o prestar-se voluntari en l'organització i preparatius, pot enviar un correu a blogbarridelport@hotmail.com el més aviat posible. L'esdeveniment vol fomentar el lema 'Junts fem el Nadal del Barri del Port'.