CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de novembre del 2019

L'AVV del Barri del Port busca patrocinis per doblar el nombre de samarretes del Bany de Sant Silvestre 2019

Samarretes de fa un parell d'edicions. Foto: Blog Barri del Port

L'Associació de Veïns del Port, organitzadora del Bany de Sant Silvestre de Tarragona, busca per a l'edició d'aquest 2019 col·laboradors i patrocinadors amb l'objectiu de doblar el nombre de samarretes que s'entreguen als participants.

El proper 31 de desembre al matí la platja petita del Passeig del Miracle tornarà a acollir la tradicional i multitudinària cita en què cada any creix el nombre de participants. En aquest sentit fa anys que les 500 samarretes que es reparteixen, en diversa talla i cambiant de color, es queden curtes per a tots els participants.  "Un bon grapat que es banyen sencers i tarden més a sortir de l'aigua i a sumar-se a la cua, i acostumen a quedar-se sense", lamenten.

L'objectiu, passar de les 500 a les 1.000 samarretes


Per aquest motiu, tot i el suport de l'Ajuntament i el Port de Tarragona, a l'entitat veïnal se li fa cada cop més difícil fer front a la despesa de l'acte en què a més de samarretes, també reparteixen cava, neules i caldo calent fins exhaurir existències. En aquest sentit l'objectiu dels organitzadors es "poder doblar i costejar 1.000 samarretes" amb ajuts econòmics de col·laboradors i patrocinis als quals s'inclourà el logo a la pròpia samarreta i cartell, "una bona plataforma de visibilitat", consideren, donat que l'acte aplega a milers de persones i està més que consolidat.

Des de l'AVV del Port ja s'han posat en contacte amb un bon grapat d'empreses i marques fent la petició, sense resposta per ara, i per aquest motiu fan una crida a col·laborar contactant a aavvdelport@hotmail.com o també us podeu adreçar al correu del Blog del Barri del Port que hi col·labora en cobertura i difusió: blogbarridelport@hotmail.com