CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de novembre del 2018

Tarragona podria estrenar nou Port Esportiu el 2021

Port Esportiu de Tarragona
Si el Port Esportiu de Tarragona va gaudir d'una època d'esplendor com a zona d'oci nocturn per excel·lència a la ciutat anys enrera, les trifurques i la inseguretat de l'última etapa va significar el seu declivi fins a la decadència i l'abandonament actual amb cada cop més locals tancats.

Davant la situació que pateix un espai que podria i hauria de ser un dels referents de la ciutat, els gestors volen reactivar-lo amb una important injecció econòmica mitjançant la inversió de 3'5 milions d'euros amb una remodelació en tres fases que podria culminar i donar lloc a un nou Port Esportiu per al 2021.

Tal com informa el Diari de Tarragona, Nàutic Tarragona SA preveu una primera intervenció a la zona de pantalans renovant les instal·lacions i aplicant mesures smart, una segona fase amb ampliació i millora de l'aparcament i el seu enllumenat, i finalment una tercera fase que millori els accessos amb la construcció d'una gran escalinata que serveixi de graderia per planificar esdeveniments i ascensor. Es buscarà així reactivar l'espai i fomentar l'obertura dels locals inferiors en relació a l'activitat marítima i els superiors per restauració amb un reglament que eviti recuperar l'activitat d'oci nocturn.

La remodelació del Passeig Marítim


Cal recordar que actualment un revulsiu ja ha estat l'estrena de la nova passera marítima que anirà complementada amb la remodelació del nou passeig marítim actualment en obres. En aquest sentit l'Associació de Veïns del Port considera que també és necessari que tot plegat s'acompanyi amb la millora i reactivació del Barri del Port que ha de significar l'entrada i pas cap al Port i la imatge que els visitants poden emportar-se, a més de la necessitat i reclam dels mateixos veïns que fa temps reivindiquen #PerUnBarriDigne.