CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 d’abril del 2016

La Cucafereta de l'A.V.V del Port sí participarà aquesta tarda al videoclip de 'Roba Estesa'

Després de la polèmica generada, la Cucafera manté la seva participació aquesta tarda en l'enregistrament d'un videoclip del grup 'Roba Estesa' sobre festa major, al Pla de la Seu i Plaça de les Cols, tal com va anunciar a la seva web (veure).

La Comissió del Seguici Popular va aprovar aquesta iniciativa que posteriorment ha obert el debat entre els que creuen que és una oportunitat per difondre la festa de la ciutat i els seus elements, donat que són populars i per tant de tots, i els que parlen de ''banalització del Seguici Popular' per esdeveniments privats o comercials com aquest. Davant la polèmica, l'Àliga ha decidit no formar-hi part tot i haver confirmat en primer moment que sí participaria. Per contra, la Cucafera, ha manifestat que sí ho farà amb la Cucafereta, de l'A.V.V del Port i una trentena de nens i nenes de la colla infantil, donat que la peça gran està en restauració pels 25 anys.

"Anirem a recrear una cercavila tal com se'ns va proposar, i si un videoclip servirà per projectar i difondre la nostra festa... endavant!" ha publicat l'entitat a les xarxes socials. També hi formaran part altres colles com el Ball de Diables o la Txaranha Tocabemolls a més d'algunes colles castelleres.