CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 d’abril del 2016

CDC reclamarà aquest divendres al plenari solucions urgents al 'mal funcionament' de les escales mecàniques de la Plaça dels Carros

Convergència reclama solucions urgents al mal funcionament de les escales mecàniques de la Plaça dels Carros aquest divendres al plenari municipal.

El Grup Municipal preguntarà sobre el manteniment d’aquest espai. Segons els convergents, fa gairebé quatre mesos que van tornar a denunciar la situació i que van demanar resoldre la manca de neteja i de manteniment. El portaveu, Albert Abelló, també ha assenyalat que des que es va inaugurar, el 20 de desembre de 2012, les escales mecàniques i l’ascensor d’aquest pas soterrat “han patit continuats problemes”. 

El grup a l’oposició preguntarà quines mesures d’urgència hi ha previstes per tal de solucionar de forma definitiva el mal funcionament de les escales mecàniques i l’ascensor del pas soterrat de la Plaça dels Carros que últimament a les xarxes socials ha fet sorgir fins i tot la campanya #escalesnomecaniques (veure).