CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 d’abril del 2016

La 1a Fira Tot Ocasió arriba aquest cap de setmana al Recinte Firal, al Barri del Port

Des de demà divendres i fins a diumenge, més de 60 locals comercials participaran a la 1a Fira Tot Ocasió, al Recinte Firal del Palau de Congressos, ubicat al Barri del Port. 

60 marques i zona food truck

Eurekakids, Sony, Casio, Tous, Replay, Armani Jeans, Lois… apareixen entre les marques més destacades fins a completar una seixantena. També hi haurà una zona food truck de mil metres quadrats i 14 parades a l'exterior del recinte.

L'horari de la fira serà de 10h a 22 hores de divendres a diumenge, i l'entrada es podrà comprar al mateix recinte per un preu de 2 euros que inclou una consumició gratuïta (refresc o cervesa). A més, cal destacar que demà divendres a la tarda l'entrada serà gratuïta, limitada a l'aforament de l'espai. Es tracta de la primera edició de la fira, que espera arribar a 15.000 visitants.

Entre els assistents s'efectuaran dos sorteigs per incentivar les compres. El primer serà un premi de 500 euros per realitzar compres al recinte diumenge. El segon serà un viatge a Roma entre aquells que hagin adquirit o reservat un vehicle d'ocasió durant la fira.