CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 d’abril del 2016

Vídeo: La Plaça dels Carros de gom a gom amb el Vermut Rumbero de la Cucafera

Un instant del vermut. Foto: Blog Barri del Port

"La Plaça dels Carros és una plaça desaprofitada on es podrien fer molts més actes com aquest", així ho ha destacat Ana Santos, regidora de la Part Baixa, aquest diumenge en l'acte de presentació de la imatge dels 25 anys de la Cucafera amb Vermut Rumbero que ha aplegat al voltant de 400 persones entre les 11h i les 14.30h de la tarda.

Aquesta històrica plaça del Barri del Port s'ha omplert de gom a gom amb aquest vermut i concert desinteressat dels grups Rumbes Canya i Son de Calle organitzat per l'entitat i l'Associació de Veïns del Port, a qui pertany, i amb l'objectiu de reactivar la zona.

Adrià Recasens, autor d'aquest blog i cap de comunicació, s'ha encarregat de presentar els dissenys, la imatge dels 25è aniversari i el nou logo de l'entitat, obra d'Àlex Carrasco també de forma desinteressada.

Paraules de record a José Ruiz

Ana Santos, regidora de la Part Baixa
Santos també ha tingut paraules de record a José Ruiz, que ens va deixar fa una setmana. El que fou president durant 15 anys de l'A.V.V del Port que es va encarregar d'impulsar i recuperar la Cucafera, va deixar un llegat "i personalment treballaré per mantenir-ho i per tal que les coses que va iniciar continuïn endavant" ha recalcat la regidora al destacar la tasca de Ruiz.

El grup Rumbes Canya, també ha dedicat la seva actuació al expresident.  A la presentació també han estat presents el seu fill i cap de colla, Paco Ruiz i la nova presidenta de l'A.V.V del Port, Rosa Puig, que han valorat positivament la jornada.

*Podeu veure més detalls i fotos a la web de la Cucafera (aquí)