CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 d’abril del 2016

El circuit alternatiu a les escales mecàniques del carrer Vapor porta mig any amb l'accés tancat

Les escales porten mig any tancades amb tanques. Foto: Blog Barri del Port

Des d'octubre de 2015, fa mig any que es va tancar l'accés del circuit alternatiu a les escales mecàniques del carrer Vapor, per 'ferm inestable' tal com anuncia un cartell a les tanques que s'hi van col·locar a les escales tant de la part inferior, al carrer Vapor, com superior, al carrer Doctor Zamenhof.

Es tracta de les escales fixes, terrasses i passeres que hi ha annexes a les escales mecàniques del carrer Vapor, i que servien com alternativa quan aquestes queden fora de servei. Una opció que ara, i des de fa  sis mesos, queda del tot impossible tant per a persones amb mobilitat reduïda, persones amb carrets de compra, carrets nadó o bicicletes. "En aquest cas si no funcionen toca carregar-les o donar tot el tomb baixant pel carrer Eivissa i Jaume I per accedir a la Part Baixa" critiquen alguns veïns.

Fa al voltant d'un mes que uns operaris van enretirar les plaques de fusta del terra que estaven deteriorades, un fet que apuntava o feia penar que es començaria a enrajolar el paviment, tal com aquest blog va anunciar (veure). Finalment no va ser així, els accessos continuen tancats i el ferm no ha estat pavimentat.