CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 d’abril del 2016

Després de 40 anys, el clavegueram del carrer Lleó al Barri del Port ha quedat renovat

Una imatge del carrer Lleó novament asfaltat fa una setmana
 abans de ser repintat. Foto: Blog Barri del Port

Les obres de renovació del clavegueram del carrer Lleó al Barri del Port ja han finalitzat. Consistien en la substitució de 503 metres de xarxa de clavegueram. Les obres han estat adjudicades per l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA) a l'empresa Artifex, han durat tres mesos i l’import del projecte ha estat de poc més de 300 mil euros (IVA exclòs).

“Aquestes actuacions formen part del pla de renovació dels col·lectors de la xarxa del clavegueram que realitza Ematsa en funció de les tasques periòdiques d’inspecció que es fan amb una càmera de circuït tancat de televisió. Un sistema d’inspecció que l’empresa d’aigües realitza a tota la xarxa de Tarragona i que ens permet conèixer al detall com està la xarxa d’aigua”, explica al Blog del Barri del Port el conseller d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Tarragona i vicepresident d’Ematsa, Pau Pérez.

Clavegueres amb 40 anys d'antiguitat

Es tracta d'una notícia ben rebuda pel veïnat que feia temps ho esperava. I es que les clavegueres tenen una antiguitat de 40 anys. Tot i que preocupava que les tasques ocasionesin la sortida i proliferació de paneroles o rates a la via pública, aquest fet no s'ha produït.

Les actuacions són les mateixes que es van fer anteriorment al barri del Serrallo i al de la Floresta, que tenen tota la xarxa de clavegueram renovada i sanejada. Un cop enllestides les obres, el carrer Lleó ha estat novament asfaltat i repintat pel que fa a la senyalització horitzontal.