CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 d’abril del 2016

Una nova botiga BonÀrea obre per abastir el veïnat de la Part Baixa

Nou Bon Àrea a la Part Baixa. Foto: Blog Barri del Port

Recentment ha obert a la cantonada entre el carrer Eivissa i Pere Martell un nou BonÀrea del Grup Guissona que servirà per abastir al veïnat de la Part Baixa. 

Fins ara, el més proper quedava al carrer Ramón i Cajal que se suma a uns altres dos de la ciutat ubicats un al carrer Colom i l'altre a Maria Cristina. Aquesta botiga de productes frescos i envasats ofereix una àmplia gamma de productes carnis que arriba directament al client sense intermediaris, ja que es realitzada íntegrament pel Grup Alimentari Guissona; des de la cria i engreix dels animals, passant per l'elaboració i finalitzant amb la venda als establiments amb la millor relació qualitat-preu del mercat, amb reposició diària dels productes frescos i envasats per a l'autoservei. 

Les botigues també ofereixen plats precuinats, de rebosteria i alimentació en general. El grup també compta amb supermercats, benzineres i buffets. El nou local obert a Tarragona ocupa l'espai on fins ara hi havia una empresa d'assegurances, és prou més ampli que la resta de botigues Bon Àrea amb què comptava la ciutat i en ell hi podran comprar els veïns i veïnes del Barri del Port, Verge del Carme, Residencial Palau i Serrallo.