CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’abril del 2016

Una fira de nadons 'reborn' que imiten en aparença els reals, arriba al Moll de Costa aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, el Moll de Costa serà escenari de la Tercera Fira de nadons 'reborn' de Tarragona. Concretament dissabte i diumenge al tinglado 1 d'11h a 14 h i de 16 h a 20 h amb entrada gratuïta.

Es tracta de ninots hiperrealistes que imiten en aparença, textura i fins i tot el pes als nadons reals, i que s'han convertit en tot un fenomen de col·leccionisme, i fins i tot el mode de vida de moltes persones que en lloc de tenir fills o néts reals es decanten per aquesta opció. De fet el programa 'Conexión Samanta' de Cuatro va dur a terme un reportatge amb la periodista catalana Samanta Villar que va obtenir bona audiència i repercussió per aquest tipus de nadons fins ara poc coneguts.

En aquesta trobada, la tercera a la ciutat, participarà una quinzena d'expositors de tota Espanya, inclòs un de bebès de silicona, molt apreciats pels col·leccionistes.

Els beneficis que s'obtinguin de les vendes del bar estaran destinats al Sociathlon, una competició solidària que s'ocupa de donar suport a a diferents ONGs.