CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 d’abril del 2016

Silva Editorial, ubicada al Barri del Port, arriba aquest Sant Jordi a la seva publicació número 300

Manuel Rivera, gerent de Silva. Foto: ResuDigital
16 anys i 300 publicacions, aquesta és la fita a celebrar aquest Sant Jordi per part de Silva Editorial, ubicada al carrer Santa Tecla del Barri del Port.

Nascuda el 2000, l’editorial tarragonina presenta una obra de teatre, sis d’assaig i divulgació , cinc de narrativa i dues de poesia. Una de les propostes és ‘El sofà dels mentiders’, el llibre de Jorge Pérez de la Torre basat en una obra estrenada al Metropol pel grup (H)istrionis. L’inventari modernista de Tarragona de Josep Maria Buqueras o la memòria dels 50 anys de Càritas Diocesana de Tarragona són altres de les novetats de Silva per aquest Sant Jordi. 

Els ‘Tarraguiguismos’ del periodista Ferran Gerhard o ‘Las diosas transparentes’ d’Agustí Martí, conegut per ser el propietari del conegut Faristol d’Altafulla són altres de les publicacions de Silva Editorial que surten aquesta setmana. El gerent de l’editorial, Manuel Rivera, celebra aquestes 300 publicacions en els 16 anys de vida de l’empresa. Silva no oblida aquest Sant Jordi les propostes en poesia. Enguany destaquen els poemes d’Aureli Trujillo amb ‘Dies de suau oreig’ i ‘Los trágicoshechos’ de Samuele Arba’.

Font: TarragonaRàdio