CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de novembre del 2018

L'Escola de Ball Nou Ritme del Barri del Port proclama a Agustí Pouget, nou Rei Carnestoltes del Carnaval 2019 de Tarragona

Agustí Pouget, de Nou Ritme, nou Rei Carnestoltes del
Carnaval 2019 de Tarragona. Foto: NR
El Carnaval 2019 de Tarragona ja té Rei Carnestoltes i Reina Concubina. Les comparses guanyadores de la passada edició, l'Escola de Ball Nou Ritme i Cromàtic Fusion ja han escollit els encarregats de portar el sèquit reial de la propera edició del carnaval tarragoní.

En el cas de Nou Ritme, escola i comparsa amb seu al carrer Reial, del Barri del Port, van proclamar el passat cap de setmana a Agustí Pouget com a nou Rei Carnestoltes en el transcurs del tradicional Concurs de Playbacks que organitza cada any l'escola en aquestes dates.

Nou Ritme es proclamava guanyadora per 4a vegada la passada edició carnavalera amb la temàtica de Skadi, deesa de l'hivern. Pouget ja havia quedat com a segon candidat a Rei fa dos anys quan l'escola va erigir finalment a Rafael Franco i ara Pouget agafarà el relleu. 

El director de l'Escola, Marc Pedraza, dedicava unes paraules a Pouget via xarxes socials agraïnt el seu suport, entrega i confiança, i afirma que "és l'únic rei honorífic que Nou Ritme podia tenir" afirmant que està segur que farà un bon paper i que "tindrà grans persones al seu costat per recolzar-lo".