CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de març del 2019

Nou Ritme porta la seva comparsa als Carnavals de Limoux (França)

La Comparsa Nou Ritme portarà la seva Skady
als carnavals de Limoux, França. Foto: Albert Nello

L'Escolla de Ball Nou Ritme, ubicada al carrer Reial del Barri del Port, ha estat escollida per la prestigiosa agència francesa Fv-Productions per portar la seva comparsa i actuar de forma internacional als populars carnavals de Limoux, a França, aquest mateix mes de març.

Es tracta d'una de les comparses més destacades del carnaval tarragoní dels últims anys donat que acumula quatre victòries consecutives obtenint la 1a posició del concurs de comparses de la ciutat, intercalant concurs i regnat.

Limoux, el Carnaval més llarg del món


D'aquesta manera Nou Ritme ha portat enguany el sèquit del Rei Carnestoltes 2019 després de guanyar el carnaval de 2018 amb la temàtica de 'Skady, deesa de l'hivern' i amb la que actuarà al Carnaval de Limoux que no tan sols és un dels més coneguts i populars de França, sinó el més llarg del món pel que fa a durada.

Limoux, Languedoc-Roussillon celebra el Carnaval entre finals de gener i els inicis d'abril amb festa continuada cada cap de setmana al llarg d'onze setmanes i en occità, la llengua tradicional de la regió. Entre els actes s'hi celebren des de fa 10 anys les exhibicions multiculturals de 'Els Carnavals del món' que reuneix grups de tots els continents i on enguany hi desfilarà la Comparsa Nou Ritme els dies 30 i 31 de març. 

Internacionalitzar el carnaval tarragoní


Tarragona, que també és considerada i reconeguda per tenir un dels millors carnavals del món, es projectarà d'aquesta manera a l'exterior de la mà de Nou Ritme. El seu director Marc Pedraza comenta al Blog del Barri del Port que "es tracta d'una gran responsabilitat i oportunitat per difondre el carnaval tarragoní i tot un honor que ens hagin trucat i escollit, estem molt contents e il·lusionats" reconeix. Paral·lelament l'escola ja treballa per tornar a concursar al Carnaval 2020 de Tarragona amb l'objectiu de novament sorprendre i superar-se.