CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 d’octubre del 2019

Detingut al Barri del Port un home que dormia a la seva furgoneta després de consumir alcohol

Un instant de la detenció de l'individu.
Foto: cedida a Blog Barri del Port
Tres efectius de la Guàrdia Urbana detenien la mitjanit del passat diumenge cap a dilluns a un home d'uns 40 anys al carrer Misericòrdia del Barri del Port.

El detingut estava dormint dins d'una furgoneta estacionada al mateix carrer fins que dos agents el van despertar. L'individu va reconèixer haver consumit alcohol, motiu pel qual hauria decidit dormir en el seu vehicle en lloc de conduir. 

L'individu dormint a l'interior de la furgoneta en
l'arribada dels agents. Foto cedida al Blog del Barri del Port

No obstant el cos policial s'hauria personat alertat per algun motiu o incident previ i van demanar que sortís de la furgoneta. Segons alguns veïns i testimonis un dels agents va encarar-se al detingut per qüestionar-los i recriminar-los haver-lo despertat de males maneres, motiu pel qual finalment van fer baixar-lo per la força i emmanillar-lo després de reduir-lo contra la paret.

Els agents emmanillant al detingut.
Foto cedida a Bog Barri del Port
L'individu va seguir recriminant l'actitud policial ''desproporcionada'' i un cop dins del vehicle policial hauria rebut un altre cop per part de l'agent, indiquen testimonis. En arribar altres dos vehicles policials, els agents van escorcollar la furgoneta i van demanar al detingut que procedís a fer-se una prova d'alcoholèmia.

Imatge de l'actuació policial. Foto cedida a Blog Barri del Port
El detingut seguia reconeixent haver begut i defensava estar dormint i no conduint com per a tal efecte en contra seva, fet pel qual en principi es negava a realitzar la prova que finalment va efectuar marcant positiu. Un cop feta, els agents se'l van endur detingut i la grua va estar entorn a 30 minuts tractant d'emportar-se la furgoneta amb molèstia i sorolls al veïnat, indiquen, fins que finalment, en no poder, va desistir de fer-ho i va marxar deixant el vehicle sortit del seu lloc on l'endemà ja no hi era.

Després d'una setmana d'espera, aquest blog no ha obtingut resposta per part de l'Ajuntament respecte aquests fets per part de la Guàrdia Urbana i els motius que haurien propiciat la detenció.