CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 d’octubre del 2019

Surt a licitació la nova remodelació de la Plaça dels Infants

Zona infantil de la Plaça dels Infants.
Foto: Barri del Port
L'Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació el projecte de remodelació i millora de la Plaça dels Infants sorgit com a una de les propostes més votades dels pressupostos participatius de la ciutat.

No és la primera intervenció que el consistori fa en aquesta plaça dels Barri del Port després que un projecte anterior i amb valor de 60 mil euros finalment nomès va reconvertir l'antiga pista de bàsquet en la nova àrea de jocs infantils.

Ara, degut a la manca d'actuació a la resta de la plaça s'hi vol actuar novament. L'espai cobreix una superfície de 2.400 metres quadrats i aquest cop el pressupost destinat  ascendeix a 48.322 euros, IVA inclòs. Entre altres, es preveu plantar arbres que generin ombra a la zona infantil així com una tanca de fusta perimestral que millori la seguretat. També replantar noves palmeres tot i que aquestes sempre han estat criticades pels residus que generen a causa dels excrements dels estornells i nous de rates.

Des de l'Associació de Veïns del Barri del Port celebren aquesta notícia tot i que critiquen que no els hi arribi através del propi Ajuntament sinó per premsa. I d'altra banda lamenten la doble despesa invertida en la mateixa plaça per no haver-la remodelat en la seva totalitat la vegada anterior, tenint en compte la necessitat urgent que també sigui remodelada la Plaça dels Carros. Almenys, des del veïnat s'espera que aquest cop no es tracti d'un moderat rentat de cara i que el canvi sigui notable i positiu, i no calgui reclamar una tercera intervenció.