CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 d’octubre del 2019

El Barri del Port aconsegueix per fi una Llar de Jubilats per part de l'Ajuntament de Tarragona

Gegant gran a l'AVV del Port. Foto: Blog Barri del Port

L'Associació de Veïns del Barri del Port celebra que finalment el barri comptarà properament amb una Llar de Jubilats, un dels històrics reclams veïnals, degut al gran nombre de gent gran que hi viu a la zona.

La presidenta veïnal, Mari Carme Puig, rebia la notícia per part del mateix alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, a la reunió establerta aquest dimecres tarda. El consistori està triant entre diversos locals on ubicar-la però assegura que serà una realitat molt propera.

La falta d'aquest equipament ha estat cobert sempre per la mateixa entitat veïnal qui organitza actes diversos durant la setmana i al llarg de l'any envers la gent gran i ara podria plantejar-se altres alternatives donat que el local s'havia quedat petit com per poder compaginar activitats per altres públics com els infants i els joves a falta també de Centre Cívic.

Per altra banda, i tal com ja va avançar aquest blog, es preveu per part de Creu Roja l'obertura també d'un espai per gent gran i joves a la cantonada entre la Plaça dels Infants i Smith (veure).