CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 d’octubre del 2019

Tres dies d'ambient i festa Halloween nocturn al Barri del Port


Del 31 d'octubre al 2 de novembre el Halloween podrà gaudir-se al Barri del Port de la mà de Premium Club al carrer Rebolledo.

La sala s'ha omplert de teranyines, aragnits i tot tipus de terrors per fer-te gaudir la festa dels difunts sense parar de ballar durant 3 dies entre les 00h i les 06h. Premium convida a anar disfressat aquest dijous nit i aquells que ho facin rebran obsequi amb una degustació de Jose Cuervo o Thunderbitch, àcid o picant. Divendres ball i set del dia dels difunts per fer-te fotos espectaculars i terrorífiques, i dissabte més festa. 




Per altra banda Sala Zero també es transforma en escenari de pel·lícula de terror i banda sonora entre les 22h i les 06h. Aquest 31 d'octubre dos concerts 'Between The Frost + Draco i Zero Monster Djs amb discos i ganivets ben afilats.

Per al dia 1 de novembre 2n Aniversari Zooom - Sacrificio y Pasta (format per Ivan Cano, Jhise i Oktoba I Dj Lepre , és probablement el grup català de HipHop més destacat dels últims anys), Henna , Spektral ++. Finalment dissabte dia 2 'Monsters of Road at Tarragona', un festival de tributs d'alt calibre retent homenatge a 4 bandes clàssiques del Heavy Metall com Iron Maiden, Metallica, AC/DC i Judes Pries.