CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 d’octubre del 2019

L'Associació de Salut Mental 'La Muralla' necessita climatitzar el seu local social al Barri del Port


Aquest dijous 10 d'octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. En aquest sentit l'Associació Ment i Salut Mental 'La Muralla' ubicada al carrer Sant Miquel,16, baixos del Barri del Port està treballant per poder millorar les condicions del seu local i poder seguir oferint un servei i atenció de qualitat als seus usuaris.

Concretament l'entitat pateix problemes per falta de climatització, fet que impedeix realitzar els tallers amb un ambient agradable i còmode sobretot a l'hivern. Els usuaris han de participar a les activitats amb jaquetes i ben tapats i pateixen el fred en els mesos més crus sobretot. 

'Apaga el fred, encén un somriure!'


Per aquest motiu i per poder fer d'una forma òptima o còmoda tallers com manualitats, teatre, informàtica, ioga o tai-chi, entre molts altres, s'han marcat com objectiu recaptar 2.500 euros i han habilitat una plataforma de col·laboració on.line sota el lema 'Apaga el fred, encén un somriure!' (col·labora aquí).

Del mateix mode 'La Muralla' ha programat per al proper dijous 17 d'octubre el seu VII Sopar Solidari amb que recollir fons de finanançament. Aquest tindrà lloc a les 21h al Restaurant Mas Gallau (Avinguda Vilafortuny,134 de Cambrils) amb preu de 20 euros que també poden aportar aquelles persones que tot i no formar part del sopar vulguin col·laborar amb la causa.

Finalment, des de Port Solidari i l'Associació de Veïns del Port s'impulsarà properament una campanya en benefici d'aquesta entitat social.



Dia Mundial de Salut Mental


En el marc del Dia Mundial de la Salut Mental, que enguany té com a lema 'Connecta amb la vida' i per objectiu lluitar contra el suicidi, l'associació va celebrar el passat 4 d'octubre una taula rodona del Camp de Tarragona a la Cambra de Comerç, la inauguració de l'exposició 'Parelles Artístiques' el passat 7 d'octubre al pati Jaume I de l'Ajuntament i la Taula Rodona sobre 'Dones i salut mental' al Teatret del Serrallo el 8 d'octubre.

Aquest dissabte dia 12 realitzaran una sortida a Sort mentre que dilluns 14 presentaran el llibre testimonial 'Caza Gamusinos' de David Puig a les 18h al Teatret del Serrallo, a banda del citat sopar de dijous 17.

Tres dels seus membres: Arturo Beltran, Jorge Castilla i Lourdes Lorenzo han estat entrevistats aquest dijous tarda al programa 'Carrer Major' de La Xarxa des dels estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona.