CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de novembre del 2019

El Cristo del Buen Amor organitza la V Recollida d'Aliments itinerant pels carrers del Barri del Port


La Confraria del 'Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista', del Barri del Port, organitza el proper diumenge 22 de desembre de 2019 la V Recollida d'Aliments en format d'assaig solidari pels carrers del barri, mitjançant el qual es farà una recollida d'aliments itinerant.

Aquest assaig comptarà amb la presència dels portadors i l'acompanyament de l'Agrupació Musical Cristo del Buen Amor. D'aquesta manera, el pas de Crist recorrerà els carrers del barri per a recollir les donacions d'aliments no peribles per a la campanya de Nadal.

L'assaig s'iniciarà a les 11h a l'Església de Sant Nicolás de Bari, seu de la Confraria, i recorrerà els següents carrers: Pau del Protectorat, Barcelona, Sant Miquel, Nou de Santa Tecla, Smith, Castaños, Reial, plaça dels Carros, Apodaca i plaça Prim, per a lliurar tots els aliments recollits a Càritas de la Parròquia de Sant Joan Baptista. El pas i l'Agrupació Musical tornaran a l'Església de Sant Nicolás de Bari pels carrers Sant Magí, Cartagena, Rebolledo, Sant Miquel, Barcelona i Pau del Protectorat.

Donacions a l'AVV del Port i Associació Andalusa

Entre altres punts, els veïns/es poden fer les seves donacions d'aliments no peribles tant a l'Associació Cultural Folklòrica Andalusa del carrer Nou de Santa Tecla com a l'Associació de Veïns del Port al carrer Reial, ja que s'hi farà parada en aquests dos punts per recollir tots els aliments recaptats.

A més, durant aquesta jornada totes aquelles persones interessades a provar l'experiència de ser portant o costaler podran fer-ho amb el degut assessorament i bon criteri dels capatassos de la Confraria.