CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de novembre del 2019

Inscripcions obertes per al Concurs d'Aparadors de Nadal 2019 del Barri del Port


El Blog del Barri del Port i l'Associació de Veïns del Port organitzen conjuntament la 2a edició del Concurs d'Aparadors de Nadal del Barri del Port aquest 2019 obrint ja les inscripcions per participar.

Després de la bona acollida el passat any amb la participació d'una desena d'establiments i un total de 1.187 vots rebuts entre tots els candidats, 176 compartits totals i fins a 218 comentaris, enguany la iniciativa torna a engegar-se en el marc de Nadal 2019 esperant augmentar el nombre de comerços participants i consolidar la proposta.

Tot i la possibilitat enguany d'englobar el concurs junt al que s'organitza comercialment a la resta de la ciutat, l'AVV del Port ha volgut per ara mantenir la iniciativa propia concretada en el Barri del Port fins aconseguir més implicació i sinnèrgies amb el teixit comercial amb qui poder organitzar campanyes i iniciatives al llarg de l'any complint la funció davant la manca d'una associació comercial al barri.

Amb l'objectiu de fomentar el comerç de proximitat, recuperar i consolidar la tradició de l'aparadorisme d'anys enrera i promoure el Nadal a la Part Baixa, el concurs se celebrarà entre el 6 i 18 de desembre en que podran votar-se les fotos dels aparadors dels comerços participants, tot i que aquests estaran decorats des d'una setmana abans i fins passat reis. Els interesats ja es poden inscriure fins al 30 de novembre enviant correu a blogbarridelport@hotmail.com.

Novament hi haurà reconeixement als 3 aparadors amb més interaccions positives (me gusta / me encanta / me divierte / me sorprende) a més de la promoció que el concurs significa per a tots ells al facebook del Blog del Barri del Port amb força repercussió diària. La Farmacia Jaume Fullana del carrer Apodaca va ser l'establiment guanyador a l'edició del 2018. 

Igualment fins a tancar inscripcions l'organització està oberta a aquelles entitats i empreses que vulguin donar suport i es vulguin sumar a la iniciativa, a qui s'incorporarà el logo al cartell de l'acte que s'hi distribuirà.