BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

23 d’abril de 2016

Actuació estelar dels Gegants del Port a l'Amfiteatre aquest dissabte 23 d'abril per Sant Jordi

Gegants del Port. Foto: Blog del Barri del Port i Gegants del Port

Aquest dissabte 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, un esdeveniment privat per a creueristes a l'Amfiteatre comptarà amb una actuació castellera i una gegantera amb acompanyament de grallers, que es repetirà novament els dies 1 de maig i 15 de setembre.

L'empresa contractant i organitzadora va escollir als Gegants del Port de Tarragona per a l'esdeveniment que busca donar a conèixer la cultura i tradicions catalanes i de la ciutat al turisme visitant. Els gegants Neptú i Afrodita actuaran amb diversos balls just a l'entrada del monument romà, a la zona dels jardins junt amb els gegantons manotes Mariner i Petra i la capgrossa de la Sargidora que també podran accedir fins a la terrassa del recinte per la rampa. Per normativa aquests elements no poden actuar a l'arena on sí que tindrà lloc l'actuació castellera, la presentació i divulgació dels diversos elements i colles participants.