BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

28 d’abril de 2016

Una fira de nadons 'reborn' que imiten en aparença els reals, arriba al Moll de Costa aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, el Moll de Costa serà escenari de la Tercera Fira de nadons 'reborn' de Tarragona. Concretament dissabte i diumenge al tinglado 1 d'11h a 14 h i de 16 h a 20 h amb entrada gratuïta.

Es tracta de ninots hiperrealistes que imiten en aparença, textura i fins i tot el pes als nadons reals, i que s'han convertit en tot un fenomen de col·leccionisme, i fins i tot el mode de vida de moltes persones que en lloc de tenir fills o néts reals es decanten per aquesta opció. De fet el programa 'Conexión Samanta' de Cuatro va dur a terme un reportatge amb la periodista catalana Samanta Villar que va obtenir bona audiència i repercussió per aquest tipus de nadons fins ara poc coneguts.

En aquesta trobada, la tercera a la ciutat, participarà una quinzena d'expositors de tota Espanya, inclòs un de bebès de silicona, molt apreciats pels col·leccionistes.

Els beneficis que s'obtinguin de les vendes del bar estaran destinats al Sociathlon, una competició solidària que s'ocupa de donar suport a a diferents ONGs.

2 comentaris:

  1. Es fals q preferim tindre un reborn en comptes d un fill...es puro hobby i aficio. No substituiriem mai un fill per un nino, no estem bojes i sabem distingir..es mes les q ens dediquem a aquest mon som mares la gran majoria i no t res a veure el q sents per un fill a el q sents per un nino..per favor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En primer lloc ningú ha anomenat boig a ningú i en segon lloc no es pot parlar més enllà d'un mateix, sí haurà mares que per ser esterils o altres motius opten per aquesta opció. pots veure el reportatge al link que va emetre Cuatro al respecte, hi van aparèixer casos diversos. De totes maneres gràcies per participar i comentar! ;)

      Elimina

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :