CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 d’octubre del 2014

Alguns indrets del Barri del Port al nou videoclip del tarragoní Albert Jordà

El carrer Apodaca apareix al videoclip

El músic tarragoní Albert Jordà ha estrenat aquest dimarts el videoclip de la cançó ‘Millor em quedo aquí’, del seu tercer disc ‘Cançons visibles’ (2014). El vídeo mostra la història d’un jove i la relació que manté amb la seva ciutat, en aquest cas Tarragona.

En el videoclip, enregistrat a finals del passat mes de setembre, coincidint amb Santa Tecla, es veuen diferents indrets de Tarragona com el carrer Apodaca i l'estació de trens del Barri del Port, entre altres, i algunes de les activitats de les festes que el protagonista es troba pel camí. El treball, dirigit per la productora audiovisual Acid Factory, està protagonitzat per Anton Dalmau i també compta amb la participació d’Irene Benavent, Sergi Gascón i Neus Ceballos.

La cançó ‘Millor em quedo aquí’ forma part del tercer disc d’Albert Jordà, ‘Cançons visibles’ (Right Here Right Now, 2014), un treball que conté 10 cançons escrites pel cantant tarragoní durant els darrers dos anys, que mostren una línia de treball ja introduïda en el seu anterior CD ‘La vida esclata quan es para el temps’ (La Produktiva, 2011) però explorant, aquesta vegada, terrenys més vertiginosos i atrevits.