CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 d’octubre del 2014

Ballesteros falta a la cita amb els veïns del Barri del Port per "motius greus i familiars"


Josep Fèlix Ballesteros no va visitar aquest dijous als veïns del Port per trobar-se a Barcelona atenent "motius greus i familiars" segons el van excusar.

Aquest dijous a la tarda l'Associació de Veïns del Port es va omplir una tarda més en aquesta Setmana Cultural 2014 del Barri del Port de Tarragona en què s'esperava la visita de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros per atendre les queixes i demandes del veïnat. El públic va anar arribant i el rebombori i comentaris s'anaven succeint en veure a la taula conferència de la sala els noms dels regidors Joan Sanahujes (Esports i Neteja Pública) i Victoria Pelegrín (Serveis Socials) en lloc del batlle.

Un cop sentats, el president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, saludava als presents i excusava a Ballesteros explicant que l'havia trucat personalment el dilluns demanant-li canviar el dia de la seva visita al barri "per motius familiars" i segons va indicar Ruiz "greus", fet que no el van fer dubtar per dir-li "Pep tranquil, atén aquests assumptes que són més importants i ja hi haurà temps per a què vinguis en un altre moment". Ruiz va afegir que l'alcalde es va comprometre a fer-ho abans d'acabar l'any.

Tant Sanahujes com Pelegrín també van excusar i disculpar la falta d'assistència de Ballesteros i van substituir-lo fent front davant d'un veïnat que sobretot es va mostrar indignats amb la degradació del barri i la falta de neteja.