CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 d’octubre del 2014

Sobre la polèmica amb l'EOI, José Ruiz, president de l'A.V.V del Port: "Per a la Generalitat, Tarragona és la 'cloaca' de Catalunya"


Tant l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona com l'A.V.V del Port es mostren en contra de la decisió de la Generalitat d'ubicar a l'última planta de la Chartreuse, on s'ha instal·lat l'EOI, les oficines de l'Agència Tributària enlloc de la biblioteca i sala d'actes pendents.

El president veïnal, José Ruiz, considera que "Per a la Generalitat, Tarragona és la 'cloaca' de Catalunya" ja que discimina la ciutat i en especial la Part Baixa. I es que la sala d'actes polivalent que hauria de tenir l'última planta no tans sols donaria servei a l'escola sinó també al barri i veïnat amb esdeveniments i actes culturals, una possibilitat que ara s'ha esfumat. Segons afirma, "hi ha molts altres espais i edificis on ubicar l'Agència Tributària com la Tabacalera on l'Ajuntaments els hi havia oferit espai i no a la Chartreuse on s'han apoderat d'un espai que no li pertoca"

Ruiz va estar ahir present a la visita de les obres que ICV-EUiA amb Arga Sentís i Hosrténsia Grau van organitzar amb la premsa, tot i no tenir-ne permís. Una representant del consell escolar, Mari Pau Torrents, va informar que estudien demandar a la Generalitat per "malversament de fons públic".