CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 d’octubre del 2014

Centenars de persones s'impliquen els caps de setmana en la construcció de la seu dels Testimonis de Jehovà al Barri del Port

Un cap de setmana més, centenars de persones s'han implicat en la nova
 seu dels Testimonis de Jehovà al carrer Sant Miquel. Foto: Blog Barri del Port

Aquest cap de setmana, i durant el dia sencer, s'ha pogut veure pel Barri del Port a centenars de persones amb cascs i armilles d'obrer anant i venint, i sobretot concentrats al carrer Sant Miquel on a la cantonada amb carrer Castaños treballen per tirar endavant i construir el que a inicis de 2015 es preveu que sigui una nova seu dels Testimonis de Jehovà a la ciutat.

El "temple" s'anomenarà 'Sala del Regne', anirà ubicat al magatzem de l'antiga empresa Álvarez Beltrán i tindrà capacitat per acollir a 250 persones. Molts d'ells es reuneixen els caps de setmana per dur a terme per ells mateixos obres al local. Aquest cap de setmana ha tornat a ser així i fins a un centenar de persones hi han participat de forma coordinada i continuada.

Un veí observant els treballs al carrer Sant Miquel. Foto: Blog Barri del Port

El veïnat, estranyat, ha pogut veure l'anar i venir de molts d'ells amb casc i armilla d'obrer portant materials, menjar i begudes per passar el dia, pissarres amb planificació, etc. A l'exterior del local molts estaven asseguts en taules i cadires descansant o organitzant-se, i a l'interior la resta treballant sense parar.