CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 d’octubre del 2014

Programa de la Setmana Cultural 2014 del Barri del Port



Del 27 d'octubre al 2 de novembre arriba la Setmana Cultural 2014 del Barri del Port. Enguany l'Associació de Veïns ha programat xerrades amb el portaveu del PP de Tarragona, Alejandro Fernández, el regidor de Relacions Ciutadanes, Paco Zapater, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a més de la tradicional Castanyada i sortida de cap de setmana. A continuació el programa:

Dilluns 27:

A les 18.30h Col·loqui amb el portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, sobre 'Civisme i Seguretat a la Part Baixa'.

Dimarts 28:

A les 18.30h Col·loqui amb el regidor de Relacions Ciutadanes i Universitat, Paco Zapater, sobre 'Cauteles legals a la tardor de la vida'.

Dimecres 29: 

Tarda de Bingo

Dijous 30: 

A les 19.30h Col·loqui i Debat entre l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros i els veïns del barri que podran traslladar les seves queixes i preocupacions.

Divendres 31: 

A les 17h Bingo i a les 19.30h Castanyada amb vi moscatell.

Divendres 31, Dissabte 1 i Diumenge 2:

Sortida a Salou en Jornades de Convivència. Preu 73€ trasnport i estància.
_

*Tots els actes tenen lloc al local social de l'A.V.V. del Port, al carrer Reial, 9 baixos de forma gratuïta i amb piscolabis en acabar. Convidats tot els veïns del barri.

*Tant el cartell com el llibret d'actes ha estat dissenyat per aquest blog i els podreu trobar als carrers i a l'Associació respectivament.