CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 d’octubre del 2014

L'antic local de l'empresa Álvarez Beltrán es convertirà en un temple de Testimonis de Jehovà a inicis del 2015 al Barri del Port

Antic magatzem de l'empresa Álvarez Beltrán que acollirà
la seu dels Testimonis de Jehovà al Barri del Port

Segons publica avui el Diari Més, a inicis del 2015 s'obrirà al carrer Sant Miquel,37 una gran seu dels Testimonis de Jehovà que ja s'està condicionant des de fa poc menys d'un mes.

Es tracta del magatzem de l'antiga empresa de material elèctric Álvarez Beltrán que estava situada just davant i que va tancar fa anys al barri i actualment ha fet fallida. Un gran espai de 800 metres quadrats que podria haver acollit un nou supermercat al barri, i que per contrari es destinarà a aquesta comunitat religiosa que el va adquirir per "donacions voluntàries" fa cinc anys. El local fa cantonada amb el carrer Castaños, on s'habilitarà l'entrada d'accés just al costat de les escales que uneixen amb el carrer Doctor Zamenhof. 

Un centenar de persones treballaven aques
cap de setmana al local. Foto: Diari Mes
La 'Sala del Regne', així l'anomenaran, comptarà amb al voltant de 260 butaques, dos auditoris i fins i tot espai destinat a habitatges per alguns dels membres d'aquesta congregació que ja té seus a la Canonja i Constantí, i que ara en tindrà a Tarragona després de més de 10 anys sense. Aquest temple de predicació acollirà fins a 250 persones procedents de tres i quatre congregacions en dues reunions setmanals.

La comunitat de Testimonis de Jehovà al Camp de Tarragona compta amb al voltant de 3.500 membres i s'ha organitzat per treballar en les obres de l'espai els caps de setmana, aquest va comptar amb l'ajuda d'un centenar de persones en tasques de climatització i altres serveis, i preveuen tenir-ho enllestit per obrir a inicis de 2015.