CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 d’octubre del 2018

Els tallers del Barri del Port saturats amb vehicles afectats per les inundacions

Els mecànics de Boxes, al c.Reial. Foto: Miquel Cerdán

La forta tempesta del passat dimarts va inundar novament el Barri del Port i especialment els carrers Smith i Castaños on el veïnat va patir les conseqüències de l'aiguat i el desbordament del clavegueram. Davant l'entrada d'aigua de pluja i aigües fecals als locals, portals i aparcaments dels diversos edificis, els afectats estudien emprendre mesures legals contra l'Ajuntament per la falta de solució a aquest problema històric.

Fang i restes fecals a un portal del carrer Reial amb Castaños. Foto: cedida

A la situació d'insalubritat i als danys materials s'hi suma també la gran quantitat de vehicles aparcats que van veure's afectats per la tromba d'aigua. Tant és així que els tallers mecànics situats a la Part Baixa de la ciutat no donen a l'abast reparant cotxes, tal com publica el Diari de Tarragona. Alguns ja no tenen solució perquè l'aigua va entrar en el motor i és més car arreglar-ho que comprar-se un altre, segons els mecànics.


La majoria dels vehicles en reparació estaven estacionats justament als carrers Smith i Castaños i fins i tot hi ha algun que no arranca i no es pot traslladar. "Depenent del model del cotxe, arreglar el motor pot suposar uns 2.000 euros, la qual cosa significa que molts dels vehicles ja no s'arreglaran i aniran directes al desballestament" explica un dels mecànics de la zona, al rotatiu.

Inundació de garatge c.Castaños. Foto: cedida

Garatges inundats


Un dels garatges afectats, al carrer Castaños, va tenir tot el dimecres a un camió xupona traient l'aigua que havia entrat i inundat l'aparcament afectant els vehicles de l'interior i encara no s'ha aconseguit treure-la del tot donat que dimecres va tornar a ploure fort.

Diversos veïns han patit les conseqüències ja sigui per tenir el vehicle averiat o per no poder-lo treure per anar a treballar durant més de dos dies.

Davant la problemàtica, el veïnat exigeix que d'una vegada s'arreglin i es renovin els col·lectors i el clavegueram i denunciaran els danys patits.

Des de l'A.V.V del Port poden recollir nom d'afectats i telèfon per contabilitzar afectats (c.Reial,9 Baixos. Tlf. 977 241 050 / 640 81 67 30 / aavvdelport@hotmail.com )