CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’octubre del 2018

Gairebé un centenar de veïns i veïnes del Barri del Port es manifesten per un barri digne amb la Sargidora

Desplegament de la pancarta de 3 metres entre assisntents i la Sargidora
a la Plaça dels Carros #PerUnBarriDigne. Foto: Blog Barri del Port

La pluja ha donat treva aquest dissabte a la tarda durant la passejada festiva i reivindicativa programada per l'A.V.V del Port amb la capgrossa de la Sargidora i amb la que el veïnat del Barri del Port ha pogut manifestar-se pels carrers #PerUnBarriDigne.

Gairebé un centenar de persones al llarg del recorregut han participat de la comitiva que ha sortit amenitzada pels Grallers del Port des de la Plaça de la Mitja Lluna fins a la Plaça dels Carros pel carrer Apodaca i cap a la Plaça dels Infants pel carrer Reial i tornada cap al magatzem de l'entitat per Smith i Sant Miquel.

La Sargidora ha liderat la comitiva


Sense cap lider més que la Sargidora i els propis veïns amb cartells i pancartes, la passejada, que en principi tenia previst circular per la vorera sense afectar el trànsit, ha desfilat per la calçada escoltada per la Guàrdia Urbana que s'hi ha personat fent acompanyament.

Tot i que s'han fet parades i fotos de grup a les tres places del barri, ha estat a la Plaça dels Carros on s'hi ha desplegat la gran pancarta de 3 metres que exigeix solucions. "Port port port, el barri es posa fort! Arri, arri, arri, estimo el meu barri! Si estàs farta, farta, farta, compra una pancarta!" han estat alguns dels clams que han improvisat els assistents.

Per la seva part, la Sargidora, que vol esdevenir el personatge representatiu de la causa, ha sortit als carrers amb una escombra i un cartell reclamant "més neteja" i fins i tot ha escombrat i assenyalat alguns punts bruts del recorregut. D'aquesta manera el barri s'ha tornat a mobilitzar per fer visible els seus reclams i no es descarta repetir la passejada pels carrers de la zona de l'Estació properament.

>Podeu veure les fotos en -aquest enllaç facebook- i el vídeo de Barri del Port TV a continuació: