CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 d’octubre del 2018

Detingut el propietari d'un local del Barri del Port per tinença de droga

Carrer Pau del Protectorat.
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir en la matinada d'ahir al propietari d'un establiment situat al carrer Pau del protectorat del Barri del Port acusat d'un delicte contra la salut pública, segons informa el Diari de Tarragona. El rotatiu indica que se li van trobar diferents tipus de substàncies estupefaents, presumptament destinades a la venda. 

Sembla ser que ja la passada setmana aquest cos policial es va reunir amb els veïns, que van fer arribar les seves queixes per l'excés de soroll i també perquè, suposadament, a l'interior del local es venia droga. Des de fa un temps s'estaven recollint signatures en contra, fet que va propiciar que agents adscrits a la Unitat de Policia Administrativa es presentessin sobre un quart de dues de la matinada d'ahir en aquest bar identificant-se com a tals davant els controladors d'accés que hi havia a la porta. 

El Diari indica que el posteriorment detingut e identificat com el responsable del local s'havia mostrat nerviós i el van veure al fons del local intentant amagar una bossa que després de ser interceptada, contenia quinze pastilles de color verd –presumiblement èxtasi–, una papelina –suposadament de LSD– i finalment un pot de color amb sis paperines amb pols de color blanc – suposadament, cocaïna–. L'home portava en la butxaca dels pantalons 115 euros. Finalment es va procedir a la seva detenció.

El veïnat de la zona reclama el tancament del local des de fa temps i que l'activitat en ell no sigui traspasada a ningú altre pel seu descans.