CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 d’octubre del 2018

L'A.V.V del Port trasllada les preocupacions comercials del Barri del Port a Elvira Ferrando

Mari Carmen Puig i Elvira Ferrando en la trobada a l'Ajuntament.

La consellera de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, i la presidenta de l'Associació de Veïns del Port, Mari Carmen Puig, han tingut una trobada aquest dilluns amb l'objectiu de reflexionar i compartir inquietuds sobre la situació comercial de la Part Baixa.

A falta d'una associació de comerciants al Barri del Port, però amb una recentment creada Associació d'Empresaris BaixaTGN, amb alguns locals d'oci de la zona, el Barri del Port fa temps pateix una gran davallada comercial amb tancament de botigues i comerç de proximitat. L'abundància de locals buits, lloguers cars, dificultat d'aparcament i una zona degradada, són factors que sumen en contra d'apostar i obrir nous negocis.

Fins al moment, alguns comerciants havien criticat no conèixer o no haver vist interès per part de la consellera per la situació del barri. Ha estat recent que la presidenta veïnal en una conversa telefònica amb Ferrando sobre el cobrament de la subvenció de festes, va acordar reunir-se per mantenir un primer contacte i pròximament s'hi tornaran a trobar en una nova reunió sobre propostes i actuacions concretes. Tanmateix recentment s'han creat comissions veïnals de treball #PerUnBarriDigne i hi ha una sobre comerç que ha començat a treballar per estudiar propostes, accions i sinergies.