CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 d’octubre del 2018

Tensió durant el plenari entre l'alcalde i els veïns del Barri del Port que acaben marxant indignats

La presidenta Mari Carmen puig replicant a l'alcalde durant el plenari

L'Ajuntament de Tarragona ha celebrat aquest dimecres un plenari que ha tornat a comptar amb la presència de veïns del Barri del Port i on s'han viscut moments de tensió quan han acabat abandonant la sala de plens després de sentir-se increpats per l'alcalde Ballesteros.

Un grup de veïns del Barri del Port ha tornat a assistir aquest dimecres al plenari municipal en representació de la resta i per seguir fent evident les reivindicacions #PerUnBarriDigne. De fet en aquesta ocasió a més de pancartes i cartells s'han lluit elements aquàtics com ulleres de busseig com a clara referència a les inundacions que ha patit el barri recentment de forma repetida, i des de fa anys.

Motius aquatics durant el plenari per les inundacions al barri. Foto: Cs

Ballesteros, el geni dels tres desitjos


Ha estat durant la defensa de la moció d'ERC sobre revitalitzar el centre i els barris com la Part Baixa per cohesionar-los, i que ha estat aprovada per unanimitat, quan en el torn del PSC, el mateix alcalde Ballesteros ha intervingut i ha tornar a remarcar haver complert amb els tres compromisos que va establir amb l'anterior president veïnal: les escales mecàniques, l'Escola Oficial d'Idiomes i el Teatre Romà (escolta-ho).

Aquesta afirmació que ja havia fet la passada setmana a Ràdio Ciutat de Tarragona ja van indignar a la actual presidenta del Barri del Port, Mari Carmen Puig, qui va considerar una falta de respecte no tenir present a l'anterior presidenta, la seva germana, i a ella mateixa i els compromisos establerts amb elles i no complerts. En aquest sentit Puig no ha pogut evitar saltar i dirigir-se a Ballesteros comparant-lo amb el geni dels tres desigs. "A mi em deus sis, tres de l'anterior presidenta i tres meus", abandonant tot seguit el plenari amb indignació.

La resta de veïns i un grapat de periodistes han seguit a Puig qui ha reiterat la seva molèstia per les paraules de l'alcalde per segon cop considerant que era una clara provocació. Ja en la mateixa línia el veïnat s'havia sentit molest per la resposta donada per Ballesteros en una entrevista al Diari afirmant que "porten 35 anys enfadats", sense entendre mot bé la xifra, ja que ni existia l'A.V.V del Port.