CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 d’octubre del 2018

L'AVV del Port convoca una passejada veïnal, festiva i reivindicativa amb la capgrossa de la Sargidora


L'Associació de Veïns del Barri del Port ha fixat per dissabte 27 d'octubre una passejada veïnal a mode de cercavila festiva i reivindicativa amb la capgrossa de la Sargidora acompanyada musicalment dels Grallers del Port i tots aquells veïns i veïnes que amb pancartes i cartells s'hi vulguin afegir per donar visibilitat als reclams #PerUnBarriDigne.

Amb sortida a les 19h des de la Plaça de la Mitja Lluna, la comitiva es dirigirà fins a Plaça dels Carros primer i després a Plaça dels Infants animant al veïnat i comerços a sumar-se a la causa i a que pengin a les seves façanes i balcons les pancartes reivindicatives que reclamen millores pel barri. Aquestes es poden adquirir per 5 euros a la botiga Can Domènech. S'han encarregat per ara un total de 200 a més d'algunes altres de major mida per ubicar als punts més estratègics del barri.

En un primer moment la sortida estava prevista per aquest dissabte 13 d'octubre però finalment i per evitar el pont, l'entitat ha decidit postposar la cercavila per a l'últim dissabte del mes.