CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de gener del 2019

El 34è Bany de Sant Silvestre 2018 de Tarragona se celebra amb èxit tot i el canvi a Platja del Miracle

Un instant del bany 2018. Foto: Blog Barri del Port

Milers de persones van acomiadar l'any aquest dilluns 31 de desembre amb el popular i tradicional 34è Bany de Sant Silvestre 2018 de Tarragona celebrat per primera vegada a la Platja del Miracle.

Des de l'organització, l'Associació de Veïns del Port, fa un balanç molt positiu de l'assistència i participació tot i el canvi d'ubicació d'última hora anunciat pocs dies abans, traslladant l'esdeveniment a la Platja del Miracle degut a les obres al passeig marítim que mantenen tancada la platja petita, indret habitual del darrer bany de l'any.

Tot i que aquest canvi feia preocupar a l'entitat, la jornada va tornar a aplegar a milers de persones per acomiadar l'any d'aquesta forma tradicional i en la que també es va celebrar amb èxit la 1a Travessia Nedant del Club Natació Tarraco. Un any més, d'entre els milers d'assistents, uns 600 es van llançar a l'aigua, alguns també disfressats, tópic habitual i amb que es promou concurs de disfresses a més dels jocs a platja previs.

Tot i el balanç positiu l'associació novament lamenta que molts participants es quedin sense samarreta degut al nombre limitat d'existències aportades pel Port de Tarragona, 400 samarretes. En aquest sentit es fa una crida a empreses i entitats que vulguin col·laborar per aconseguir augmentar a 1.00 el nombre de samarretes a repartir i tenint en compte que el proper any se celebren 35 anys.

Podeu veure les fotos (aquí) i el vídeo a continuació: