CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de novembre del 2019

El Tió de Nadal tornarà a visitar el Barri del Port aquest 2019

Tió de Nadal 2018 a Pl.Infants. Foto: Blog Barri del Port

La Plaça dels Infants al Barri del Port acollirà un any més la visita del Tió de Nadal el proper diumenge 8 de desembre entre les 11h i les 14h després de la bona acollida del passat any.

Es tracta d'una activitat itinerant promoguda per l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona en el marc de la programació de Nadal presentada aqusest dimarts. No obstant el Barri del Port no comptarà aquest any amb cap de les actuacions del Nadal Musical previstes. 

Les llums de Nadal s'encenen aquest divendres


D'altra banda aquest divendres 29 de novembre tindrà lloc l'encesa de llums de Nadal, escasses en el cas del Barri del Port als carrers Apodaca i carrer Reial.

En el marc nadalenc cal recordar el Concurs d'Aparadors de Nadal 2019 que promou el Blog del Barri del Port i l'AVV del Port que tindrà lloc del 6 al 20 de desembre dirigit als comerços i establiments del barri que poden inscriure's fins aquest divendres (més detalls). 

Per altra banda també s'ha llançat la proposta d'organitzar una Gala de Nadal 2019 pel dissabte 21 de desembre formada per les idees i propostes de tot aquell que vulgui sumar-se, tant pel que fa a veïns com entitats i comerciants, sempre i quan se'n rebin, i la iniciativa es pugui tirar endavant, cosa que no és el cas ara per ara.

Finalment del 27 de desembre fins al 4 de gener el Recinte Firal del Palau de Congressos al Barri del Port acollirà un any més el Parc de Nadal 2019 de les  11h a 14h i de 17h a 20h (tancant el 31 a la tarda i l'1 al matí). La platja petita tornarà a celebrar el proper matí del 31 de desembre el tradicional Bany de Sant Silvestre organitzat per l'AVV del Port després que el passat any es celebrès a la Platja del Miracle per les obres al passeig marítim.