CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de març del 2020

L'Ajuntament de Tarragona ajorna actes i pren mesures preventives per l'alerta de coronavirus


La reunió informativa sobre el districte Centre, del que formarà part el Barri del Port, i que tenia lloc aquest dijous a les 19h al Palau de Congresos ha estat ajornat per l'Ajuntament de Tarragona fins nou avís.

De fet l'Alcalde Pau Ricomà i la Primera Tinent d'Alcalde, Carla Aguilar-Cunill, han comparegut aquesta tarda per anunciar les mesures preventives que el consistori decideix implantar per controlar el coronavirus:

▶Es suspenen els actes públics com privats organitzats a Tarragona que tinguin aforament superior a 1.000 persones. En el cas dels aforaments inferiors a 1000 persones l'aforament es limitarà a un terç de la seva capacitat (es suspenen temporalment el mercadet de Bonavista, els mercats dels dimarts i dijous ubicats a Corsini, el mercadet de torreforta, els espectacles culturals en equipaments municipals i als Tres Tombs.

▶Queden suspeses la totalitat de les activitats extraescolars per l'Ajuntament; les activitats a ludoteques; a les llars de jubilats, Joventut (espai kesse), Centres Cívics i el reforç escolar efectuat per part de l'Insitut Municipal de Serveis Socials. També es tancarán la Biblioteca de Torreforta i el Punt de Lectura de Sant Pere i Sant Pau, així com totes les llars de jubilats i les xerrades de les Aules d'Extensió Universitària a l'Antiga Audiència.

▶Suspesa tota activitat pública organitzada per l'Ajuntament de Tarragona o en els seus equipaments o instal·lacions, inferior a 1.000 persones, quan no es pugui garantir el compliment de la restricció de l'aforament a una tercera part d'aquest. També es reforçarà la neteja al transport públic i es seguiran les indicacions de la Generalitat de Catalunya per que fa la higiene dels pavellos esportius municipals.

▶Per acabar, fer una crida a la calma. És important no permetre la circulació de rumors i atendre només informacions oficials. Lamentem els inconvenients causats, però és important pel bé de tothom que tota la població col·laborem per contenir al màxim la propagació del Coronavirus covid-19.