CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de març del 2020

L'Ajuntament de Tarragona tanca l'OMAC i retira el servei bus de l'EMT pel confinament


L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) suspen des de la mitjanit d'aquest dimarts cap a dimecres el servei de totes les seves línies de bus. En aquests moments, l’EMT està reconfigurant totes les línies municipals d’autobús per reconvertir-les en un servei a demanda de les necessitats essencials que es deriven d’aquesta situació de confinament. Una mesura única i que servirà per reduir dràsticament la mobilitat per la ciutat de Tarragona.

“No té sentit sortir al carrer. El que hem de fer és quedar-nos tots a casa perquè és l’única manera de combatre aquesta pandèmia”, explica l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

Les línies, doncs, es posen a disposició només per sol·licitar serveis essencials com l'assistència a llocs de treball en serveis essencials i desplaçaments per tenir cura de familiars al càrrec.

D'altra banda a partir d'aquest dimecres també estaran tancades totes les Oficines Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC). Es manté l'atenció telefònica i per correu electrònic.

Recordem que la Guàrdia Urbana ja ha començat a sancionar als establiments i vianants que no respecten el confinament. “Serem molt estrictes amb les actituds que contravinguin el confinament”, indica l’alcalde.