CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de març del 2020

La Banda Musical del Cristo del Buen Amor del Barri del Port programa gairebé una desena d'actuacions


Un dels plats forts i noves apostes de la Cofradia del Cristo del Buen Amor, amb seu a l'Església San Nicolau de Bari, situada al carrer Pau del Protectorat del Barri del Port de Tarragona, és la seva banda musical.

L'agrupació a més d'ampliar-se i reforçar-se en membres i instruments, ha estrenar plana facebook i ha programat gairebé una desena d'actuacions per enguany, en el marc de Setmana Santa 2020 de Tarragona.

Dissabte, 14 de març - 18.15 h a la Plaça de la Font: "VII Mostra de Sons" organitzada pel Gremi de Marejants de Tarragona.

Dissabte, 21 de març - 22 h a l'Associació Cultural Andalusa deTarragona, situada al carrer Sant Josep del Barri del Port: "Nit de Saetas".

Divendres, 27 de març - 20 h: Presentació de l'Opuscle de la Confraria.

Dissabte, 28 de març - 18 h: "Trobada de Bandes" de Bonavista.

Diumenge, 29 de març - 12 h a la Plaça de la Font: toc de bandes del Pregó de la Setmana Santa de Tarragona.

Dissabte de Passió, 4 d'abril - 19.30 h: Processó de Passió pels carrers del Barri del Port de Tarragona.

Diumenge de Rams, 5 d'abril - 18 h: Acompanyament musical en la Processó de la Congregació del Crist de la Bona Mort de Barcelona.

Divendres Sant, 10 d'abril, a les 16.45 h: Recollida dels Misteris des de la Rambla Nova. I a les 19.30 h: Processó del Sant Enterrament de Tarragona des de la plaça del Rei, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional.