CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de març del 2020

Els carrers del Barri del Port es buiden de veïns i s'omplen de brossa durant el confinament

Paperera plena d'excrements. Foto: cedida

Els carrers del Barri del Port, com la resta de ciutat i país, estan gairebé buits de veïns degut a l'estat de confinament per la propagació del coronavirus i únicament es surt per anar o tornar de treballar (qui no pot fer teletreball), per fer compres bàsiques o passejar el gos. 

Contenidors com el del plàstic plens. Foto: cedida

En aquest sentit molts veïns comencen a criticar la falta de neteja, de recollida de brossa dels contenidors i papereres, tot i que també la mala praxis i incivisme d'aquells veïns que apuren les hores fumant als balcons i finestres llençant i acumulant burilles a la via pública com es pot veure en les diverses fotos, o les paneroles mortes. Abunden també, segons alguns veïns, els guants usats i escupinades, en tots dos casos, focus d'infecció.

Burilles acumulades. Foto: cedida

Paneroles mortes. Foto: cedida

També els excrements dels que no els recullen o els que s'acumulen en papereres que no es buiden en dies, tenint en compte que molts han incrementat el nombre de passejades amb l'excusa de sortir. Donada la situació actual es pot entendre la falta o la reducció d'efectius i per tant és necessari que tothom posi de la seva part. 

Cal recordar que durant el confinament no es poden llençar mobles i voluminosos sota sancions de 300 euros.