CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de març del 2020

L'Associació de Veïns i les entitats del Barri del Port se sumen a la cancelació d'actes per l'alerta de coronavirus


Després del comunicat i les mesures preventives decretades per l'Ajuntament de Tarragona aquest dimecres tarda davant l'alerta del coronavirus, l'Associació de Veïns del Port, de local municipal, ha cancelat temporalment la seva activitat social, com també diverses entitats del barri.

En aquest sentit la Confraria del Cristo del Buen Amor s'ha sumat a la decisió de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de cancelar els actes previstos fins al 27 de març incloent la presentació de l'opuscle prevista per aquell mateix dia i que haurà d'ajornar-se a nova data.

L'Associació Cultural Andalusa també ha anunciat que cancela la seva programació d'actes fins a la mateixa data incloent també l'espectacle 'Andalucia en el Alma' previst al Teatre Tarragona el 29 d'aquest mes.

Per la seva part, el Port de Tarragona, l'Arxiu del Port i el Museu del Port cancelen les seves activitats i tanquen portes, com també Sala Zero i Premium Club.

Tanmateix els comerços del barri diuen haver intensificat les mesures de neteja als seus establiments tot i que per ara no aprecien cap alarma ni compres abusives per part dels clients, com sí s'han donat en algunes cadenes de grans supermercats.